Meer Oostenrijk Blog


Chalets Oostenrijk


In Oostenrijk kan je chalets kopen en huren voor een heerlijke en sportieve vakantie. Je kan gebruik maken van deze chalets in alle seizoenen. Je kan bijvoorbeeld in de zomer een mooie wandelvakantie houden en in de winter een wintersportvakantie.

Chalets OostenrijkChalets Oostenrijk
In Oostenrijk heb je verschillende provincies en in elke provincie kan je een chalet huren of kopen. Je kan de chalets in Oostenrijk natuurlijk ook kopen als investering en later gaan verhuren of er zelf gebruik van maken tijdens de vakanties.

Wintersport
Oostenrijk staat al jaren op nummer één wat wintersport betreft. Onder de Nederlanders is Oostenrijk zeer populair. Dit heeft Oostenrijk vooral te danken aan de fantastische pistes en après-ski. Oostenrijk is een wintersport oord voor jong en oud. Alle omliggende dorpen in Oostenrijk hebben hun eigen balans gevonden tussen het skiën, après-ski en rust, voor alle doelgroepen. Het maakt niet uit of je een ervaren skiër bent of een onervaren, want er zijn pistes voor de ervaren en de onervaren. De liften zijn uiteraard goed en elk dorpje een eigen skischool, skiverhuur, medische voorzieningen en uitstekende restaurants. Wanneer je niet zo een skiër bent kan je altijd nog wandelingen maken door de fantastische bergen en heuvels van Oostenrijk of je kan de gezellige dorpjes bezoeken. Je kan ook naar de hoofdstad van Oostenrijk Wenen, Wenen is een fantastische en mooie stad met talloze bezienswaardigheden. Je kan prima winkelen in de winkerstraten van Wenen.
prachtig chalet met uitzicht
Groeps chalet Oostenrijk
Als je op vakantie gaat naar Oostenrijk dan kan je verblijven in een chalet. Je hebt verschillende soorten chalets. Je hebt bijvoorbeeld chalets voor groepen maar ook voor gezinnen en je hebt chalets met sauna en zonder. Je kan de chalets in Oostenrijk zeer makkelijk bereiken met de auto, maar ook met de trein en het vliegtuig. Wanneer je tijdens de schoolvakanties met de auto naar Oostenrijk gaat kan je wel files verwachten in het zuiden van Duitsland.

#chalets#oostenrijk#wintersport

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 07 Mar 2013

Meedoen?